LOGO-LA-TORRE-SETZE-CENTRO-DE-DIA

Experts en atenció a la Gent Gran

Serveis de qualitat

Vine al nostre Centre de dia i fes els nostres tallers

T’oferim l’oportunitat de fer els nostres tallers de Gimnàstica i rehabilitació al nostre centre, només has de demanar cita per indicar els dies que vols venir.
(Els tallers de Gimnàstica es realitza cada dia de 15:00h a 16:00h)

Si el que desitges és participar als nostres tallers memòria i estimulació cognitiva pots fer-ho als matins de 10:30 ha 12:00 h. al nostre centre. Hores convingudes.

També podem realitzar aquests tallers a domicili, truca’ns i t’informarem.

Els nostres serveis

centro-de-dia-lesseps-salon-lectura2

Professionals al teu servei

La Torre Setze disposa d’un equip de deu professionals que atenen als usuaris amb amplia experiència professional i adequada formació. Aquest equip multidisciplinar compta amb una fisioterapeuta, infermera, psicòloga, i diversos auxiliars a més de servei de transport adaptat per cadira de rodes. A més comptem amb servei de menjador amb dietes personalitzades i servei de dutxa, entre altres.

centro-de-dia-lesseps-profesionales-a-tu-servicio

Psicòloga especialitzada

A nivell de psicologia es basa en fer una primera avaluació per poder detectar a les persones que pateixen una pèrdua de memòria i poder-les diferenciar dels dèficits normals per l’edat. De les activitats més destacades que s’ofereixen són els tallers de memòria activa que els dissenya la psicòloga especialitzada, que consten de diferents activitats amb l’objectiu de promoure l’estimulació cognitiva i prevenir o alleujar els símptomes de deteriorament. Els usuaris hi assisteixen en grups reduïts i homogenis en funció del grau de deteriorament i les necessitats emocionals que presenten observades a partir d’exploracions semestrals. 

centro-de-dia-lesseps-ejercicio-de-brazos

Rehabilitació física diària

Es compta amb l’atenció professional d’una fisioterapeuta especialitzada la qual realitza plans individualitzats semestrals per a atendre les necessitats específiques dels usuaris (recuperació després de caigudes, etc). D’altra banda els usuaris supervisats per la fisioterapeuta i gerocultores realitzen rehabilitació física diària per a obtenir els beneficis que suposa estar actius, millorant la seva mobilitat i estimulant el manteniment necessari per les activitats de la vida quotidiana.

centro-de-dia-barcelona-comida-sopa

Càtering

El centre també compta d’un servei de menjador amb càtering, el qual es supervisat per la infermera, per tal de garantir una bona qualitat dels aliments així com una nutrició equilibrada.